Beschrijving
Kaart
Omgeving
Torre Nova: una experiència autèntica. Op ons historische landgoed bij Barcelona in Catalonië, verblijft u bij Nederlanders in het echte Spanje. Torre Nova heeft 7 grote en luxe vakantieappartementen met maximale privacy. Dankzij het milde klimaat is een verblijf op Torre Nova aantrekkelijk in alle seizoenen. Torre Nova is een kleinschalig en duurzaam vakantieverblijf en ademt rust, ruimte en comfort - te midden van authentieke Spaanse cultuur en natuur.

Torre Nova ligt op 55 kilometer van de metropool Barcelona in het groene en rustige achterland van Catalonië. In 30 minuten zit u heerlijk op het strand van Sitges, Vilanova i la Geltrú, Sant Salvador of Coma Ruga. De magische berg Montserrat ligt op 15 minuten. 
 

De grote tuin van Torre Nova biedt alle ruimte om te ontspannen op de terrassen en gazons, lekker in de zon of een schaduwrijk plekje. Voor afkoeling wacht het royale zwembad van 15 bij 5 meter, verwarmd middels zonnen-energie en gevuld met water uit onze eigen bron: puur natuur! Voor de kinderen is er ook een ping pong tafel, een beachvolley veld, badminton, jeux de boule, een schaak- en damtafel en een speeltuintje voor de allerkleinsten.

 

Er is een 2-persoons appartement, vijf 4 persoons appartementen en een 6 persoons appartement. Op de begane grond grenzen ze aan de tuin, op de eerste en tweede verdieping hebben ze balkons en fraai uitzicht op de tuin, de vallei en het dorp. Alle gastenverblijven zijn monumentaal en uiterst gerieflijk. De ruimtes zijn koel in de zomer en behaaglijk warm in de winter (vloerverwarming). De kamers zijn 4,5 m hoog, met een origineel balkenplafond.
 

Elk appartement heeft een gecombineerde zit-eetkamer met compleet uitgeruste keuken *. De royale badkamers zijn voorzien van een eersteklas douche, wc en wastafel. In alle slaapkamers staan extra lange bedden (boxsprings, lengte 2,10 meter). De appartementen op de begane grond hebben ruime doorgangen en geen drempels, wat ze toegankelijk maakt voor iedereen.
 

* koelkast (met groot vriesvak), magnetron, elektrische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, koffiezetapparaat, waterkoker, keukeninventaris.

Vind ook andere locaties in de buurt van La Torre de Claramunt
Appartementen Torre Nova, vakantieappartementen
La Torre de Claramunt, Catalonië
  • tot 4 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Appartement
  • Zwembad
  • In de natuur
  • Wifi aanwezig
De beste gezinsaccommodaties