Beschrijving
Kaart
Omgeving
Deze vakantieboerderij is gelegen op het prachtige platteland van de "maremma" van Toscane en Lazio, waar de zilverachtige bladeren van de olijfbomen zich vermengen met het groen van de velden en het intense blauw van de zee op slechts 3km. Het landgoed werd recent gerenoveerd en biedt appartementen en enkele kamers. De appartementen zijn sfeervol ingericht en voorzien van alle comfort. Vanaf het gezamenlijke terras heeft men een mooi uitzicht over de omgeving en het lager gelegen zwembad (bereikbaar via een trap), wat ook ideaal is om een dagje te ontspannen.

Het landgoed omvat ook een landbouwbedrijf van ongeveer 90 ha en is strategisch gelegen. De gasten hebben de keuze uit talloze mogelijkheden om onvergetelijke dagen te beleven. Op drie kilometer ligt de jachthaven van Montalto en haar zandstranden, maar het landgoed bevindt zich ook in een archeologisch belangrijk gebied: Vulci met zijn park, het Etruskisch museum en het kasteel, Tarquinia met haar necropolissen, enz. Doordat de grens met Toscane niet veraf is, kan men in enkele minuten Capalbio en de berg Argentario bereiken. 
Er zijn overigens nog meer interessante bezienswaardigheden in de buurt, zoals Viterbo, Tuscania, Bomarzo met het mysterieuze park van de monsters, het meer van Bolsena, enz. en tot slot kan men op een uur rijden via de Aurelia-weg in Rome zijn. De golfliefhebbers kunnen niet ver uit de buurt gaan spelen in Tarquinia (15 km), in Sutri a (60 km) en op de nieuwe baan van de Argentario (35 km).
Vind ook andere locaties in de buurt van Montalto di castro
Alloro
Montalto di castro, Lazio/rome
  • tot 4 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiehuis
  • Zwembad
  • In de natuur
De beste gezinsaccommodaties