Beschrijving
Kaart
Omgeving

Hotel Cucagna

Zwitserland Wintersport, Graubunden, Disentis

Hotel Cucagna ligt in het centrum van Disentis, op een hoogte van 1200 m, omringd door de idyllische bergwereld van Graubünden, Het skigebied van Disentis is met de skibus in ca. 5 minuten te bereiken. De pistes is Sedrun/Andermatt zijn per auto in ca. 15 minuten te bereiken. 

Ligging
Eeuwenlang vormde Disentis een kleine onafhankelijke kloosterstaat. Nog altijd is de enorme benedictenabdij de trots van het plaatsje. Vanuit het plaatsje voert een gondelbaan naar het skiplateau Caischavedra. Vandaar kunt u verder tot een hoogte van 2833 m.

Hotel Cucagna ligt in het centrum, op een hoogte van 1200 m, omringd door de idyllische bergwereld van Graubünden. Het skigebied van Disentis is met de skibus in ca. 5 minuten te bereiken. De pistes in Sedrun/Andermatt zijn per auto in ca. 15 minuten te bereiken. 

Eten en drinken
U verblijft in hotel Cucagna op basis van halfpension. Het ontbijt wordt in buffetvorm geserveerd en 's avonds kunt u genieten van een vijfgangendiner. Eén keer in de week is er een fondue-avond. Het hotel heeft 3 restaurants: Stiva, een elegant gotisch restaurant, Plumpa, een Zwitserse stube en Stiva Biala, ook een gemoedelijke stube. Bij de gezellige Canorta-bar kunt u ook terecht voor kleine snacks. 
All Inclusive Hotel Cucagna
Disentis, Graubunden
  • Prijsindicatie: €
  • Hotel
  • Zwembad
  • Sauna
De beste gezinsaccommodaties