Beschrijving
Kaart
Omgeving
Alle ingrediënten voor een fijne vakantie in Toscane! Een gezellig appartement, een eigen terras om lekker buiten te eten, een zwembad tussen de olijfbomen en in de buurt kunst en cultuur voor het oprapen!

Er is een gezamenlijk zwembad (8 x 4 m, diep 0.90 - 1 m) omringd door een grastuin met ligbedden en een geweldig uitzicht op het dal en de olijfbomen. Gezamenlijke BBQ. Gemeenschappelijke ruimte met wasmachine. Het laatste stuk naar Casa Patrizia rijdt u over een smal, deels steil weggetje. Dit weggetje eindigt bij de 300 m verderop gelegen ITS.017, die behoort tot dezelfde eigenaren.

U bevindt zich vlakbij Vinci (10 km), waar de beroemde renaissancekunstenaar Leonardo da Vinci vandaan komt. In dit dorpje is een museum aan hem gewijd, waar een flink aantal van zijn uitvindingen in het echt zijn nagemaakt! Zijn geboortehuis kunt u bezoeken in Anchiano (7 km). Ook vlakbij ligt Pistoia (20 km), het stadje waar het pistool is uitgevonden! Een leuk plaatsje om in de namiddag naar toe te gaan, om alvorens een lekkere pizza te eten wat te flaneren over het mooie Piazza del Duomo.

Moe geworden van al de culturele uitstapjes, is het hoog tijd voor een ontspannen dagje bij huis. De kinderen leven zich uit in het iets lager gelegen gezamenlijke zwembad (12 x 5 m, diep 1 m), terwijl u van de zon geniet op een ligstoel aan de rand van het water. Zelfs aan de allerkleinsten is gedacht: er is een apart kinderbadje! Ook zijn er talloze wandel- en fietsroutes in de buurt die al vertrekken vanaf uw vakantie-adres.
Vinci, familieappartement
Vinci, Toscane
  • tot 5 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Appartement
  • Huisdieren
De beste gezinsaccommodaties