Beschrijving
Kaart
Omgeving
Uw vakantie doorbrengen aan de voet van de Etna? Dat kan geregeld worden. Deze twee typische Italiaanse vakantiehuizen liggen bij Montargano, een dorpje ten westen van de vulkaan. De weg naar de vakantiehuizen is al een beleving op zich. Hij kronkelt zich namelijk omhoog langs zwart en grijs gekleurde lavastenen, die getuigen van de continue activiteit van de vulkaan die zo'n 500.000 jaar geleden is ontstaan. Door deze activiteit verandert het landschap rondom de Etna voortdurend.

De twee vrijstaande, sprookjesachtige vakantiehuizen hebben een gezamenlijk zwembad (13 x 5 m, diep 1.50 - 2.60 m) met ligstoelen. De vakantiehuizen hebben geen zichtcontact, dus u heeft voldoende privacy. Maar het is ook ideaal voor twee kleine gezinnen die samen op vakantie zijn. Villetta Bellavista is het laagst gelegen en heeft uitzicht op zee. Verder de heuvel op ligt het gezamenlijke zwembad en Villetta Veranda ligt hier weer boven. Op het terrein zijn dieren, zoals kippen, ganzen, paarden en een ezel. De gastvrije eigenaar heeft een huis lager gelegen op het terrein en zal af en toe het zwembad schoonhouden en de tuin en de dieren verzorgen. De vakantiehuizen zijn met alle zorg ingericht en hebben allerlei typische details. Horren voor alle ramen en airconditioning in beide vakantiehuizen.

In de bezoekerscentra kunt u te weten komen aan welke kant van de vulkaan het landschap op dat moment het meest interessant is. Een andere aanrader is de schilderachtige stad Taormina (22 km) op een rotsplateau. U kunt het beste uw auto op een van de grote parkeerplaatsen achterlaten en te voet verder gaan, of u kunt de kabelbaan nemen in Mazzarò (25 km). Het centrum van Taormina is autovrij en is gebouwd rondom de Corso Umberto I, waar de Italianen en toeristen langs de prachtige winkels met exclusieve merken flaneren. Slaat u vooral af en toe een zijstraatje in en laat u verrassen door de vele restaurantjes en winkeltjes in de wirwar van steegjes. Het prachtige Griekse theater met de zee en de Etna op de achtergrond mag deze dag zeker niet op uw programma ontbreken. Na een dagje cultuur kunt u fijn een plons nemen in zee, slechts 12 km van uw vakantiehuis. Boodschappen in Puntalazzo (3 km).
Vind ook andere locaties in de buurt van Montargano - mascali
Villetta Bellavista
Montargano - mascali, Sicilië
  • tot 4 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiehuis
  • Zwembad
  • In de natuur
  • Aan de kust
“Vakantiehuis met uitzicht op zee”
De beste gezinsaccommodaties