Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
Video
Vakantiepark Dierenbos is een sfeervol gethematiseerd vakantiepark gelegen in een bosrijke omgeving in Noord Brabant, waar het thema bosdieren letterlijk tot leven komt. De leukste bosdieren kom je tegen op het vakantiepark en ook bijna alle vakantiehuizen zijn volledig gethematiseerd in deze bosdieren.
Of u nu met 2, 4, 6, 8 of zelfs 12 personen op vakantie in Nederland wilt gaan; Vakantiepark Dierenbos heeft voor jong en oud sfeervolle vakantiehuizen. Van een simpel en gezellig vakantiehuis tot een zeer luxe en comfortabel vakantiehuis. Dat wordt genieten op Vakantiepark Dierenbos!

Omgeving
De vakantiehuizen van Vakantiepark Dierenbos staan allemaal in een schitterende groene en bosrijke omgeving. Alle vakantiehuizen zijn gelegen rondom het centrum van het vakantiepark, zodat de parkfaciliteiten zoals de Boswachtershoeve en speelvijver zich altijd op loopafstand bevinden.

Animatie

Sport, spel, muziek en show zijn de sleutelwoorden van een vermakelijk animatie- en entertainmentprogramma op Vakantiepark Dierenbos. Kinderen van alle leeftijden zijn welkom om gebruik te maken van het kinderprogramma. Zij beleven een topvakantie wanneer zij aansluiten bij 1 van de activiteiten, waar zij volop kunnen knutselen, spelen, sporten, dansen of zingen. Plezier, daar draait het om! 

Bij Vakantiepark Dierenbos hebben we ook entertainment voor volwassenen. Zo worden er onder andere voetbalwedstrijdjes en bingoavonden georganiseerd en kan je onder het genot van een drankje 's avonds genieten van gezellige live muziek op het podium.


Faciliteiten
Op het park zijn alle benodigde faciliteiten aanwezig die zorgen voor een zorgeloze maar bovenal luxe vakantie. Zo is er een supermarkt met uitgebreid assortiment, een restaurant en snackbar op het terrein te vinden. Daarnaast kan men gezellig een middagje gaan midgetgolfen, bowlen, fietsen, zwemmen in het overdekte bad of buitenbad of gaanvissen. De kleintjes kunnen een bezoek brengen aan het dierenverblijf of de speeltuin.
    
Wifi 
Op Vakantiepark Dierenbos kunt u in de Boswachtershoeve, oftewel het centrum waar ook de receptie en het zwembad zich bevinden, gebruik maken van de wifi-internetverbinding. Deze verbinding is voor alle bezoekers van het park gratis.  In de accommodaties kunt u gebruik maken van de betaalde hotspot kaarten.

Onbeperkt naar 7 dagattracties

Let op: De ExtraCard heet voortaan AttractiePas. Boek je een accommodatie op Vakantiepark Dierenbos, dan krijg je de AttractiePas cadeau! Met de AttractiePas krijg je gratis en onbeperkt toegang tot 7 wervelende dagattracties waaronder Safaripark Beekse Bergen en Aviodrome Lelystad Airport. Bovendien profiteer je ook nog van vele andere extra's tijdens jouw verblijf bij Vakantiepark Dierenbos.

Hét sportcentrum van Brabant!

Sportiom ’s-Hertogenbosch is het meest veelzijdige sportcentrum van Brabant In dit veelzijdige complex worden beweging en fun moeiteloos gecombineerd. Het 22.000 m² tellende sport- en vrijetijdscentrum beschikt over een unieke...
Op ~9 km van Vinkel

Kinderfeestjes tussen de kamelen

Kinderfeestjes Wat is er nou leuker dan je kinderfeestje te vieren tussen de kamelen? Samen met je vriendjes en vriendinnetjes de kalfjes voeren, een strogevecht houden in de stal, op echte kamelen zitten en nog veel meer! Kortom lekker...
Op ~14 km van Vinkel
Vakantiepark Dierenbos, geniet van de Brabantse natuur
Vinkel, Noord-Brabant
  • tot 12 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiepark
  • Huisdieren
  • Zwembad
  • In de natuur
  • Animatie
  • Wifi aanwezig
Kinderactiviteiten in de buurt
Sportiom
. Sportiom
Kamelenmelkerij Smits
. Kamelenmelkerij Smits
De beste gezinsaccommodaties