Beschrijving
Kaart
Omgeving
Uw kinderen hoeven zich op Vakantiepark de Krim Texel in ieder geval geen seconde te vervelen! Zij kunnen zich uitleven in het overdekte speelparadijs, in de zwembaden en spelen op een écht schip. En wat dacht u van een partijtje midgetgolf of bowlen? Ook op culinair gebied is aan de kinderen gedacht. In onze restaurants staat altijd iets lekkers voor kinderen op het menu en zijn er speelhoekjes ingericht.

Tijdens schoolvakanties worden er voor alle leeftijden activiteiten georganiseerd. Van een sportief toernooitje, knutseluurtje, lampionnenoptocht, roofvogelshows, bingo tot een ludieke familie-estafette. Van de paas- tot en met de herfstvakantie lopen er bij onze boerderij geitjes, kippen, konijnen en andere dieren vrij rond. Uw kinderen kunnen hier ook op een pony een rondritje maken.

Over het park liggen verschillende speeltuintjes verspreid. In het parkcentrum ligt een écht schip dat omgebouwd is tot levensecht speelschip. En verspreidt over het hele park liggen speeltuintjes, ook zijn er voetbal-, volleybal-, vlieger- en basketbalveldjes. Behalve op het park is er voor gezinnen van alles te doen en te beleven op Texel. Zoals een dagje naar het strand, een bezoek aan één van de gezellige dorpjes, meevaren met een garnalenkotter of zeehondjes kijken in EcoMare. Op Texel hoef je je niet te vervelen!

Vakantiepark De Krim is een zeer kindvriendelijk én oudervriendelijk park. De vakantiehuizen / bungalows, chalets & camping bevinden zich op het ruim opgezette en best uitgeruste vakantiepark van Texel! U heeft keuze uit vakantiehuizen met grote tuin of luxe chalets. Ook hebben wij een uitstekende vijfsterren camping. Nieuw zijn de 8 tot 20 persoons familievilla’s. Deze villa’s zijn afgestemd op een groot gezelschap en voorzien van alle luxe.

En tijdens uw vakantie hoeft u uw rondje golf niet te missen. Direct naast Vakantiepark De Krim Texel ligt Golfbaan De Texelse. Naast uw vakantie op Texel, bent u bij ons ook aan het goede adres voor de organisatie van uw bedrijfsuitje, personeelsuitstapje, feest of evenement op Texel.

Openingstijden:
Vakantiepark De Krim | Texel is het gehele jaar open.
Vakantiepark De Krim, Texel
De Cocksdorp, Waddeneilanden
  • tot 20 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Vakantiepark
  • Zwembad
  • In de natuur
  • Aan de kust
  • Animatie
De beste gezinsaccommodaties