Beschrijving
Kaart
Omgeving
Op Parc Féamie staan drie luxe, vrijstaande vakantiehuizen en een zestal appartementen verdeeld over twee gebouwen. Alles is gebouwd in de karakteristieke stijl van de Périgord en voorzien van alle comfort. De inrichting is bijzonder comfortabel en verzorgd met een gezellig en sfeervol interieur. PC met draadloze internetverbinding, telefoon en fax . Alle bedden zijn 2 m lang en hebben dekbedden. Ook heel geschikt voor een verblijf in het voor- en najaar!

Buitengewoon goed verzorgd, kleinschalig parkje! Dit familieparadijs ligt lekker rustig met de toppers van de Dordogne op een steenworp afstand. Het terrein wordt uitstekend onderhouden en de kinderen kunnen er vrij uit spelen met hun vakantievriendjes.

Bijvoorbeeld in het zwembad met Romaanse trap en een apart, ondiep deel voor de kleintjes. Het geheel is omheind en voorzien van een terras met ligbedden en douche. Het tweede zwembad kan overdekt worden (heerlijk voor de frissere weken) en er is tevens een sauna en spa.

Naast het buitenzwembad ligt een leuke speeltuin met o.a. klimtoren, glijbaan, schommels, tafeltennis, trampoline, speeltoestel voor kleuters en één voor tieners. Grote jeu-de-boulesbaan. Het multi-functionele sportterrein geeft eenieder de mogelijkheid om zich op sportief vlak uit te leven: tennis, volley, basketbal en voetbal.

En dan die eerdergenoemde toppers (binnen een straal van 15 km): het vestingstadje Domme en het pittoreske La Roque-Gageac. De kastelen Les Milandes (van Josphine Baker) en de aartsrivalen Castelnaud en Beynac. Sarlat en Belvès (beide zo'n 20 km). Kanoën en zwemmen bij de rivier de Dordogne (9 km).
Parc Féamie, kleinschalig vakantiepark
Castelnaud-la-Chapelle, Dordogne
  • Prijsindicatie: €€
De beste gezinsaccommodaties