Beschrijving
Kaart
Omgeving
Midden in de Brabantse Bossen ligt camping De Somerense Vennen in het Brabantse Lierop. Vanuit de camping kun je op pad om de mooiste wandel- en fietstochten te maken die je de geheimen van de natuur laten zien. Het beschermd dorpsgezicht De Boomen is zeker een bezoekje waard, evenals natuurtheater De Donck, één van de mooiste openluchttheaters in Brabant. Hier vinden geregeld in de zomer prachtige voorstellingen plaats.

De camping is royaal opgebouwd, met ruime comfortplaatsen, verwarmd sanitair, prachtig gethematiseerd kindersanitair en knus ingerichte chalets. Op De Somerense Vennen kun je genieten van de gezelligheid op de camping maar ook van de extra luxe die een chalet je te bieden heeft.

Etenstijd?
Kom eens in ons sfeervolle restaurant de heerlijke gerechten proeven en voor de kinderen onze wereldberoemde pannenkoeken. Hier bevindt zich ook de speelzaal voor de jeugd. Afhalen van menus kan ook in onze snackbar, speciaal voor de kinderen hebben wij de mega te gekke Twinkel Snackbox met verrassing!

Niet alleen in de speeltuinen of op het sportveld kunnen de kinderen zich uitleven, ook in het overkapte zwembad met speciaal kleutergedeelte is het een genot voor het hele gezin. In de overkapte zwemhal bevindt zich tevens de prachtige speeltuin met de recreatieruimte. Hier maakt het niet uit of het regent of giet; spelen, klimmen, rennen en ravotten kan hier het hele seizoen!

Hou je van paarden, dan zit je hier ook prima. Op de camping ligt een manege, waar je kunt kijken naar de paarden maar ook zelf je eigen paard kunt stallen om er tijdens je vakantie op de speciale ruiterpaden een bosrit mee te maken. Wil je echt vakantie met je hele gezin kom dan naar camping De Somerense Vennen!
KinderKampeerWereld- De Somerense Vennen
Lierop, Noord-Brabant
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Camping
  • Zwembad
  • In de natuur
  • Animatie
De beste gezinsaccommodaties