Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
Video
Op slechts 800 m van het brede zandstrand is het heerlijk toeven hier in Zeeuws-Vlaanderen. De kinderen kunnen via een reuze loopbrug en afdalend via een grote glijbaan de duinen over het strand bereiken. Heerlijk met z’n allen haaientanden zoeken, wie heeft de grootste…? Al vele jaren is het brede zandstrand bij Nieuwvliet bekroond met de Blauwe vlag, die staat voor een Veilig en Schoon strand en water.

Bent u voldoende uitgerust op het strand dan is het tijd voor actie! Speciaal voor de hele familie zijn er leuke en leerzame uitstapjes naar bijvoorbeeld de struisvogelboerderij of zeehondjes spotten en dan samen aan boord na het sleepnetvissen de vangst bekijken. En wat te denken van een avontuur in het grootste doolhof van Europa of een dagje uit naar Brugge in België of genieten van Piet Piraat, Bumba, kabouter Plop en K3 in PLOPSALAND! Helemaal Top!

Ook in Loungebar de Strandjutter worden de hele zomer playbackshows en bonte avonden afgewisseld met een heuse roofvogelshow of demonstratie van de brandweer. Of wat dacht je van broodjes bakken rond het kampvuur of paardrijden op een echt boerentrekpaard?

In ons moderne sanitairgebouw met aparte baby- en kinderruimte hoeft u de luxe van thuis niet te missen.

Huurt u één van onze splinternieuwe luxe chalets, dan ontbreekt het u aan niets. Het Genieten kan beginnen……!

Black Light minigolf

GlowGolf is een overdekte minigolf baan. De 18 holes zijn allemaal uitgevoerd in het thema Jungle Safari. Je speelt minigolf (of midgetgolf) in een waanzinnig decor en waant je tussen de olifanten, tijgers en apen. De baan is uitgelicht door...
Op ~18 km van Nieuwvliet
KinderKampeerWereld-camping Zonneweelde
Nieuwvliet, Zeeland
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Camping
  • Huisdieren
  • Zwembad
  • Aan de kust
  • Animatie
Kinderactiviteiten in de buurt
GlowGolf Middelburg
. GlowGolf Middelburg
De beste gezinsaccommodaties