Beschrijving
Kaart
Omgeving
Een recreatiepark waar gastheerschap hoog in het vaandel staat, waar u eindeloos kunt wandelen en fietsen. Het Genieten ligt aan de rand van het 3500 hectare grote Nationale Park De Loonse en Drunense Duinen. Het centrale gedeelte van het gebied behoort tot de meest uitgestrekte van Europa.

Ook de karakteristieke Brabantse dorpen rondom Kaatsheuvel zijn een bezoek meer dan waard. Op een steenworp afstand vindt u attractiepark De Efteling en dierenpark De Beekse Bergen (Hilvarenbeek).

Naast vaste,-seizoen-en toeristische plaatsen beschikt het recreatiepark ook over luxe chalets en zelfs een echte PiPo Wagen. De gezellige Brasserie, het Grand Café en het terras met de grote speeltuin maken het geheel af. U bent van harte welkom in dit schôn stukske Brabant...

Het park is een waar paradijs voor kinderen met maar liefst drie speeltuinen! Direct naast het terras is een buitenspeeltuin en een waterspeeltuin. Mocht het weer wat minder zijn, kunnen de kinderen terecht in de binnenspeeltuin. Bovendien is er een kinderboerderij, een jeu de boulesbaan en een midgetgolfbaan. In de vakanties worden vele originele activiteiten ontplooid door het recreatieteam zoals het bouwen van een echt huttendorp.

In de Brasserie is uiteraard ook aan de kinderen gedacht. Naast de uitgebreide kaart zijn er voor de kids speciale kleine gerechten. En als ze dan eerder van tafel mogen, kunnen ze zich uitleven in de naastgelegen binnenspeeltuin.
KinderKampeerWereld-camping Het Genieten
Kaatsheuvel, Noord-Brabant
  • Prijsindicatie: €€
  • Camping
  • In de natuur
  • Animatie
De beste gezinsaccommodaties