Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
Kennen jullie Aartje Twinkel al? Aartje verlaat zijn holle boom in het bos alleen voor échte kinderkampeercampings! Zie je Aartje, dan zit je goed! Vorig jaar ging Aartje voor het erst langs bij Camping Den Blanken en wat denk je? Aartje vond het daar echt helemaal megasupercool!

Op Camping Den Blanken is namelijk een zwembad mét spetterbad, een grote speeltuin met een airtrampoline en reusachtige schommels en zelfs speeltuintjes op de kampeervelden. Zo kunnen jullie papa’s en mama’s jullie vanuit de tent of caravan in de gaten houden, terwijl jullie lekker spelen.

En in het nieuwe superdeluxe sanitairgebouw is zelfs speciaal kindersanitair. Zó is douchen, tanden poetsen en naar het toilet gaan gewoon superleuk! Maar er is nog iets: Camping Den Blanken heeft een indoorspeeltuin en grote animatieruimte. tikkertje doen of gewoon een beetje rondrennen, het kan altijd!

Oh, en natuurlijk hoeven jullie, de kampeerpappa’s en –mamma’s, je ook niet te vervelen op Camping Den Blanken. De camping ligt pal op de grens van het mooie Twente in de Gelderse Achterhoek, één van de verborgen Nederlandse geheimen waar de boerderijen, de uitgestrekte landschappen en het klassieke Nederlandse plaatje intact zijn gebleven. In de mooie Achterhoek is meer dan genoeg te zien en te beleven!

Jullie kunnen lekker ontspannen en genieten van de vakantie terwijl de kleintjes spelen in de speeltuin, plonzen in het zwembad en avonturen beleven met Aartje. Of jullie kunnen met z’n allen gezellig uit eten in de Brasserie.

Geen tent of caravan?
Geen zorgen: jullie kunnen altijd één van de verhuuraccommodaties huren! Zo kan iedereen dus (samen met Aartje en zijn dierenvrienden) genieten van een supermegacoole vakantie!

Een eersteklas dagje uit!

Gezellig sissend en fluitend baant de stoomlocomotief zich een weg door een prachtig landschap met bomen, sloten, struiken, boerderijen en weilanden vol met schapen, koeien of paarden. Ga je gezellig mee? De stoomtrein rijdt heen en weer tussen...
Op ~9 km van Neede

Actief in de natuur!

Klimbos Achterhoek in Ruurlo is wat je noemt een echte ontdekking. Hier vind je maar liefst 7 verschillende klimavonturen en circa 100 verschillende overgangen dwars door het bos. Oplopend in moeilijkheidsgraad en hoogtes van 3 tot niet minder...
Op ~12 km van Neede

BubbelBal kinderfeestje

Bubble voetbal  Als je op zoek bent naar een originele activiteit voor bijvoorbeeld een kinderfeestje, bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest, dan is Bubble voetbal echt iets voor jou! Bij deze relatief nieuwe sport gaat het...
Op ~16 km van Neede

Beleven, ontdekken en doen!

Ga op zoek naar de wereld van techniek. In dit museum kun je beleven, ontdekken en doen. Waar in andere musea zaalwachters rondlopen om je op de vingers te tikken als je te dicht bij een kunstwerk komt, is het motto in het Techniekmuseum...
Op ~19 km van Neede
KinderKampeerWereld-camping Den Blanken
Neede, Gelderland
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Camping
  • Huisdieren
  • Zwembad
  • In de natuur
  • Animatie
Kinderactiviteiten in de buurt
Museum Buurtspoorweg
. Museum Buurtspoorweg
Klimbos Achterhoek
. Klimbos Achterhoek
BubbelBal
. BubbelBal
De beste gezinsaccommodaties