Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
Ons overdekte subtropische zwembad zorgt altijd weer voor de broodnodige waterpret en is de hele dag toegankelijk. Het dak heeft een speciale constructie en wordt bij mooi weer automatisch geopend. Naast het zwembad bevindt zich de grote speeltuin met twee geweldige airtrampolines en het Piratenschip, waarop iedereen naar hartenlust kan klimmen en klauteren.

De kinderactiviteiten hebben elke week een ander thema. Bent u net gewend aan de piraten die rondlopen op de camping, de week erop zijn uw kinderen verkleed en geschminkt als clowns of spelen ze mee in een musical. Kinderen van alle leeftijden vermaken zich hier opperbest!

Wist u dat u hier in Callantsoog het schoonste zeewater en de zuiverste lucht van de Hollandse kust aantreft? Vanuit camping Callassande is het slechts 900 meter naar het brede zandstrand.

In de omgeving van onze camping bent u ook zo in Den Helder, de marinestad en de stad van het spannendste fort van Nederland, Fort Kijkduin. Een andere echte aanrader is de bekende traditionele Kaasmarkt in dè kaasstad van Holland, Alkmaar.

Avontuurlijk bezoek!

In het Marinemuseum neem je een kijkje in de keuken van de Nederlandse marine. In een onderzeeboot vertellen oud-opvarenden sterke verhalen. Avontuurlijk is het bezoek aan het 150 jaar oude zeilstoomschip dat gebouwd was om andere schepen te...
Op ~14 km van Callantsoog
KinderKampeerWereld-camping Callassande
Callantsoog, Noord-Holland
  • Prijsindicatie: €€
  • Camping
  • Huisdieren
  • Zwembad
  • Aan de kust
  • Animatie
Kinderactiviteiten in de buurt
Marinemuseum
. Marinemuseum
De beste gezinsaccommodaties