Beschrijving
Kaart
Omgeving

Op dit moderne melkveebedrijf op het eiland Goeree-Overflakkee genieten niet alleen de gasten van alle luxe. Ook de koeien worden als prinsesjes behandeld door Boer Huibert, boerin Annet en hun vier kinderen Corens (19), Annelie (17), William (12) en Marijn (8). In de lichte en ruime koeienstal kunnen de dames zelf kiezen of ze binnen of buiten zijn en liggen ze op echte “koeienmatrassen”. Deze manier van boeren levert dan ook bijzonder mooie en gelukkige koeien op die vaak in de prijzen vallen op de fokveedagen in Hellevoetsluis.
 

Naast de liefde voor zijn dieren, heeft boer Huibert ook oog voor duurzaamheid. De in 2010 nieuw gebouwde boerderij is voorzien van zonnepanelen en energiezuinige verlichting in de stal. Ook verbouwd hij zelf het ruwvoer voor zijn koeien, maïs en gras, dat weer groeit met de mest van de eigen koeien. Een mooie zaak vinden wij.
 

De boerderij ligt op een mooie, rustige plek op het eiland, middenin de polder, op steenworp afstand van het Haringvliet en het leuke stadje Middelharnis. Goeree-Overflakkee is een mooi eiland dat nog niet onder de voet wordt gelopen door de vele toeristen. Het eiland wordt aan drie kanten omringd door water: het Haringvliet, het Grevelingenmeer en natuurlijk de Noordzee. Met ruim 25 kilometer aan strand is er altijd wel een leuk plekje aan het water te vinden.

Bij Op Flakkee logeer je in één van de 12 luxe tenten. Je kunt kiezen uit de luxe Farmtent met toilet in de tent (douchen doe je in het spiksplinternieuwe sanitairgebouw), de luxe Ranchtent met de gave Hooi Hooi Badtrailer met bad en douche naast je tent, of de nog luxere Barntent met eigen badkamer in de tent. Volop luxe dus, nu alleen nog kiezen...

Uit ervaring weten we dat jullie waarschijnlijk het erf niet afkomen. Gewoon omdat er op FarmCamps Op Flakkee zoveel te doen is en de kids zich geen minuut vervelen. En dan hebben de ouders het ook naar hun zin, toch?
 

Mocht je toch iets van de omgeving willen zien, dan biedt het eiland Goeree-Overflakkee, op de grens van Zuid-Holland en Zeeland, van alles. Het eiland wordt door de meeste mensen gezien als het noordelijkste van de ‘Zeeuwse’ eilanden. Ingeklemd tussen het water van de Noordzee, het Krammer-Volkerak, het Grevelingenmeer en het Haringvliet kom je verschillende landschappen tegen. Van fietsen door de uitgestrekte polders tot struinen door de duinen en lekker zonnen, zwemmen en spelen op de kilometerslange zandstranden. Er is voor ieder wat wils. Daarnaast zijn er natuurlijk ook veel gezellige dorpjes, waaronder Middelharnis, Goedereede en Zierikzee die zeker een bezoekje waard zijn. 

FarmCamps Op Flakkee
Sommelsdijk, Zeeland
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €
  • Glamping
  • In de natuur
  • Aan de kust
De beste gezinsaccommodaties