Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving

Iedereen kent de provincie Zeeland, maar wist je ook dat er een plaatsje is dat Zeeland heet? Dit mooie dorp ligt in Noordoost-Brabant, een nog vrijwel onontdekt gebied in de buurt van het Brabantse Uden. Hier woont de familie Stroeken: boer Peter en boerin Monique en hun 3 kinderen Cas (11 jaar),  Melle (9 jaar) en Loes (7 jaar). Ze runnen hier hun melkveehouderij waar iedere dag 85 koeien worden gemolken en ook nog 60 kalfjes en jonge koeien wonen.
 

Op deze bijzonder mooie plek is het goed toeven. Geen last van verkeer of lawaai van de buren want het erf ligt aan het eind van een doodlopende weg tegen een mooi bos aan. Als je aan komt rijden ervaar je de rust direct: de vogeltjes tsjilpen en de koeien staan te relaxen in de wei of in de stal.
 

Hier ervaar je ook de Brabantse gastvrijheid. Boer Peter leert je graag alles over de melkveehouderij, terwijl boerin Monique met de kids aan de slag gaat om lekkere ijslolly's te maken van de verse melk van de koeien. Voor hen is dit fantastische plekje dagelijkse kost, maar voor de gasten zal dit zeker het walhalla van rust en ontspanning zijn. Zo mooi is het leven op de boerderij in Zeeland! 

Bij Op de Beemd logeer je in één van de 4 luxe Barntenten. Onze nieuwste tent met eigen badkamer met bad en douche, een grote luxe keuken en de Hooi Hooi Slaapzolder. Ook kun je kiezen voor de luxe Farmtent, het zusje van de Barntent met dezelfde grote keuken, een eigen toilet en 6 slaapplaatsen waarvan 2 stapelbedden en een 2-persoonsbed. Douchen en afwassen doe je dan in de sanitair ruimte. 

Uit ervaring weten we dat jullie waarschijnlijk het erf niet afkomen. Gewoon omdat de kids het zo enorm naar hun zin hebben en zich geen minuut vervelen. En dan hebben de ouders het ook naar hun zin, toch? Mocht je toch iets van de omgeving willen zien, dan biedt dit mooie stukje Noordoost-Brabant van alles. Vanaf je tent loop je zo het Trentse Bos in waar je heerlijk kunt struinen. Iets verderop vind je het natuurgebied De Maashorst waar je niet alleen van de mooie natuur kunt genieten maar ook heerlijk kunt zwemmen.
 

Of bezoek leuke plaatsen zoals Uden of Grave, een oud stadje aan de Maas. En ben je gek van jachtvliegtuigen, vliegbasis Volkel ligt vlakbij. Maar wees gerust, ze oefenen niet 's avonds en in het weekend, dus je hebt er geen overlast van.

Binnen en buiten plezier bij BillyBird!

Zowel bij regen als bij zonneschijn is er bij BillyBird Park Hemelrijk in het Brabantse Volkel (gemeente Uden) voor iedereen meer dan genoeg te beleven. Het hart van het park bestaat uit een prachtig strandbad met daaromheen diverse binnen- en...
Op ~6 km van Zeeland

Voor de leukste kinderfeestjes!

Wil je buiten een spannend, stoer, actief en uitdagend kinderfeestje met o.a. survivallen, klimmen, lasergamen, fire skills of boogschieten. Kom dan naar “Het Buitencentrum” voor de leukste kinderfeestjes. Vlak bij Nijmegen...
Op ~10 km van Zeeland

Elektrisch motorcrossen voor kids!

Kinderfeestje Het vetste kinderfeestje ooit geven, wie wil dat nou niet?! Je krijgt zelfs een echte crosshelm op! Zie je het al voor je? Jij en je vrienden, cool cross-shirt aan en een stoere motor onder je kont. Je mag je uitleven op een...
Op ~11 km van Zeeland
FarmCamps Op de Beemd
Zeeland, Noord-Brabant
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €
  • Glamping
Kinderactiviteiten in de buurt
BillyBird Park Hemelrijk
. BillyBird Park Hemelrijk
Het Buitencentrum Overasselt
. Het Buitencentrum Overasselt
electrocross.nl
. Electrocross.nl
De beste gezinsaccommodaties