Beschrijving
Kaart
Omgeving

Boer Hans en boerin Alphine en hun volwassen kids Cornelis (21 jaar) en Renette (19 jaar) nodigen jullie van harte uit voor een toptijd op Texel. Ondanks dat Texel veel toeristen trekt, zijn er ook nog rustige plekjes op het eiland, zoals in het noordoosten waar de boerderij van de familie Smit ligt. Op loopafstand van de Waddenzee en twee natuurgebieden ervaar je nog de rust, ruimte en mooie natuur van Texel en ben je toch binnen 15 minuten in de drukte van gezellige plaatsjes als Den Burg en De Koog.

Een vakantie op Texel staat natuurlijk altijd garant voor een super tijd, maar logeren op het akkerbouwbedrijf van boer Hans en boerin Alphine maakt het wel extra bijzonder. Op deze boerderij worden namelijk bloembollen verbouwd. En daar is veel over te vertellen en van te zien. Van de schitterende bloemenvelden in het voorjaar tot het rooien en pellen van maar liefst drie miljoen tulpenbollen in de zomer. Na een vakantie op FarmCamps Noorderwaard weten de kids in ieder geval waar die bos tulpen op tafel thuis vandaan komt. Naast de tulpenbollen, verbouwt boer Hans ook suikerbiet, zomertarwe en gerst. En dat gerst vind je weer terug in het bekende Texels speciaalbier, Skuumkoppe, dat je natuurlijk kunt proeven en kopen op de boerderij.

Dus kom naar Texel voor een uniek en bijzonder boerenavontuur bij deze gezellige boerenfamilie. Het avontuur begint natuurlijk al op de veerboot. Voor € 37,50 kun je heen en weer, inclusief de auto, en ben je binnen een half uur op dit grootste Waddeneiland van Nederland.

Bij FarmCamps Noorderwaard logeer je in één van de 14 luxe tenten. Je kunt kiezen uit de luxe Farmtent of nog luxere Barntent. De Farmtent is van alle gemakken voorzien en heeft een eigen toilet in de tent. Douchen doe je in het verwarmde sanitairgebouw. In de luxe Barntent heb je je eigen badkamer met ligbad en douche in de tent, maar ook een vaatwasser en Hooi Hooi Slaapzolder.

FarmCamps Noorderwaard, Texel
Oosterend, Noord-Holland
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €
  • Glamping
  • In de natuur
  • Aan de kust
De beste gezinsaccommodaties