Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving

Op FarmCamps Hoeve Sonneclaer is het altijd een gezellige drukte van belang. Naast de koeien kom je hier ook Hongaarse wolvarkens, 3 pony’s, heel veel kippen, konijnen, schaapjes, geitjes en de ster van de boerderij, Eddy de Alpaca, tegen. Iedere dag haalt boer Gerard met de gasten de koeien uit de wei. En kijk dan niet raar op als er net een kalfje geboren is in het weiland, want dat kan zomaar gebeuren op een biologische boerderij.
 

Even geen zin in de dieren, dan pak je gewoon 1 van de skelters of ga je lekker spelen in de Hooi Hooi Speelschuur.

Bij Hoeve Sonneclaer kun je kiezen uit 3 verschillende luxe tenten. Er zijn 15 luxe Safaritenten met toilet in de tent (douchen doe je in het verwarmde sanitairgebouw), 4 luxe Ranchtenten met de gave Hooi Hooi Badtrailer met bad en douche naast je tent of de 6 nog luxere Lodgetenten met badkamer in de tent. Keus genoeg dus!

Uit ervaring weten we dat jullie waarschijnlijk het erf niet afkomen. Gewoon omdat de kids het zo enorm naar hun zin hebben en zich geen minuut vervelen. En dan hebben de ouders het ook naar hun zin, toch? Mocht je toch iets van de omgeving willen zien, dan biedt Drenthe van alles. Mooie plekjes, bijzondere oude plaatsjes en ook vertier voor kids. Voor ieder wat wils.

Speelboerderij

Speelboerderij De Drentse Koe biedt volop vertier voor jong en oud! Bij ons kunnen kinderen heerlijk buiten spelen met nog een echt "boerengevoel". Rondrijden op een trekkertje, dieren aaien, springen en klimmen in de grote...
Op ~14 km van Fluitenberg
FarmCamps Hoeve Sonneclaer, logeren bij de boer
Fluitenberg, Drenthe
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Glamping
  • Huisdieren
  • In de natuur
  • Animatie
Kinderactiviteiten in de buurt
Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe
. Speel- en IJsboerderij De Drentse Koe
De beste gezinsaccommodaties