Beschrijving
Kaart
Omgeving

Ben je gek van paarden of een echte strandliefhebber? Of juist allebei... Dan is FarmCamps Fleur Stables de ideale plek! Op dit paardenpension "wonen" 50 paarden en pony's en ligt op nog geen 10 km van de bekende Noord-Hollandse badplaats Callantsoog.
 

Bij boer Jan en boerin Amanda kunnen de kids de hele dag met de pony's bezig zijn, de lammetjes, geitjes en konijntjes verzorgen of met boer Jan mee op de trekker het land in. Boer Jan is een echte gangmaker en verzint altijd wel iets leuks met de gasten.
 

En kids die graag een keer kennis willen maken met paardrijden kunnen hier hun Ponydiploma halen. In een aantal korte lessen leren ze alles over het verzorgen en berijden van een pony. Trots zullen ze aan het eind van de vakantie aan jullie laten zien wat ze hebben geleerd. Heb je al voldoende rij-ervaring, dan kun je bij Fleur Stables ook je "eigen" verzorgpony boeken.
 

Wil je niet de hele dag met paarden bezig zijn? Voor de deur ligt een grote sloot waar je heerlijk kunt vissen of varen in de motorboot of roeiboot van boer Jan.

Bij Fleur Stables logeer je in één van de 8 luxe Safaritenten of de 6 luxe Ranchtenten met de super gave Hooi Hooi Badtrailer naast je tent. De gezellige Safaritenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben een toilet in de tent. Douchen doe je in het verwarmde sanitair gebouw. Als je kiest voor de Ranchtent dan heb je je eigen privé badkamer naast je tent en uiteraard ook een toilet in de tent. Luxer kun je het niet krijgen!

Uit ervaring weten we dat jullie waarschijnlijk het erf niet afkomen. Gewoon omdat de kids het zo enorm naar hun zin hebben en zich geen minuut vervelen. En dan hebben de ouders het ook naar hun zin, toch? Mocht je toch iets van de omgeving willen zien, dan heeft de kop van Noord-Holland heel veel te bieden. Niet alleen het strand, maar ook de Waddenzee en het IJsselmeer zijn dichtbij. Dus zeehonden spotten of een dagje Texel kun je ook doen vanaf de boerderij. En heb je een eigen paard, neem die dan zeker mee voor een heerlijke strandrit.

FarmCamps Fleur Stables
Oudesluis, Noord-Holland
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Glamping
  • Huisdieren
  • In de natuur
  • Aan de kust
De beste gezinsaccommodaties