Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving

Op het voormalige akkerbouwbedrijf van boer Jan en boerin Ella draait tegenwoordig alles om leren en spelen. Hun 4 lieve pony's,  2 paarden en hun 4 enthousiaste meehelpende kinderen spelen hierbij een hoofdrol. Het is geen echt werkende boerderij meer maar een speel- en leerboerderij waarbij de kids op een leuke manier de basisbeginselen van het verzorgen van dieren leren.
 

Ook leren ze spelenderwijs over akkerbouw, bijvoorbeeld door met boerin Ella van aardappelen zelf chips te maken ... en natuurlijk lekker op te eten. Boer Jan laat de ouders graag zijn “eigen”  Zeeuwsche Farm Biertjes proeven tijdens een gezellig kampvuur avondje.
 

Op de boerderij horen natuurlijk ook dieren, zoals de 4 stoere Blonde d ‘Aquitaine vleeskoeien, de 4 eigen pony's, de mini-varkentjes Karbo en Naadje, de pauwen Paul en Paulientje en de vele kippen, katten en konijnen die je allemaal iedere dag mag helpen voeren en verzorgen.
 

De kids kunnen hier heerlijk rondstruinen op het erf en bij slecht weer met zijn allen de “boeren ballenbak” induiken. En dat alles op nog geen 5km van het mooie Banjaardstrand en het Veerse Meer.

Het mooie Zeeuwse eiland Noord-Beverland is omsloten door het Veerse Meer, de Oosterschelde en de Noordzee. Volop mogelijkheden dus om te genieten van de Zeeuwse zon en het mooie polderlandschap.
 

Bij Five Star logeer je in één van de 7 luxe Safaritenen of de 8 nog luxere Lodgetenten. De gezellige Safaritenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben een eigen toilet. Douchen doe je in het sanitairgebouw. Als je net dat beetje extra luxe wilt dan zit je helemaal goed in de Lodgetent met eigen badkamer!

Uit ervaring weten we dat jullie waarschijnlijk het erf niet afkomen. Gewoon omdat de kids het zo enorm naar hun zin hebben en zich geen minuut vervelen. En dan hebben de ouders het ook naar hun zin, toch? Mocht je toch iets van de omgeving willen zien, dan biedt Zeeland van alles. Vanaf de boerderij ben je in no-time op alle mooie stranden, kun je de Deltawerken bezoeken of lekker rondkijken in leuke plaatsjes. Voor ieder wat wils.

Glow in the dark minigolf - Middelburg

GlowGolf is een overdekte minigolf baan. De 18 holes zijn allemaal uitgevoerd in het thema Jungle Safari. Je speelt minigolf (of midgetgolf) in een waanzinnig decor en waant je tussen de olifanten, tijgers en apen. De baan is uitgelicht door...
Op ~10 km van Kamperland

Kinderfeestje, schoolreisje Terra Maris

In Terra Maris kom je veel te weten over het landschap en de natuur van Zeeland. Niet op een saaie, maar juist levendige manier met zee-aquaria, geluid, beeld, computer-animatie, maquettes, opgezette dieren, skeletten, botten, schelpen etc. In de...
Op ~11 km van Kamperland

Ben jij een held? Of gewoon dol op klimmen?

Hoog boven de grond van boom tot boom met tokkelbanen, touwladders, wiebelbruggen en vele andere klimonderdelen. Er zijn zes verschillende uitdagende parcoursen in het klimbos. Het is een leuke actieve beleving van de natuur voor gezinnen,...
Op ~14 km van Kamperland
FarmCamps Five Star
Kamperland, Zeeland
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €
  • Camping
  • In de natuur
  • Aan de kust
Kinderactiviteiten in de buurt
GlowGolf Middelburg
. GlowGolf Middelburg
Terra Maris
. Terra Maris
Klimbos Zeeuwse Helden
. Klimbos Zeeuwse Helden
De beste gezinsaccommodaties