Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving

Hier lijkt de tijd te hebben stil gestaan. Als je de slingerende, door bomen omzoomde, oprijlaan oprijdt, voel je de stress al van je afglijden. Boer Eddy en boerin Anne-Marie nemen alle tijd om je te laten zien hoe een kleinschalige melkveehouder werkt.
 

Hun koeien ervaren diezelfde rust en laten zich graag vertroetelen door jullie in een workshop koeknuffelen. Echt een unieke ervaring! Een van hun 4 dochters is helemaal gek van paarden, dus die vind je hier ook. De kids kunnen de vier pony's verzorgen en een ponyritje maken. En ervaren ruiters kunnen zelfs met dochter Simone een buitenrit maken.
 

Boer Eddy houdt van gezelligheid en kun je bijna iedere avond vinden met een biertje bij het kampvuur. Op en top onthaasten dus hier in de Achterhoek. 

Op en top genieten, hier in de gezellige en bourgondische Achterhoek. Op deze kleinschalige boerderij staan maar 9 tenten waardoor je geniet van de rust en ruimte met elkaar en gegarandeerd bent van de onverdeelde aandacht van de boer en boerin. Bij Den Branderhorst logeer je in één van de super deluxe Lodgetenten. De gezellige Lodgetenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben zelfs een eigen toitet en badkamer met warme douche!

Uit ervaring weten we dat jullie waarschijnlijk het erf niet afkomen. Gewoon omdat de kids het zo enorm naar hun zin hebben en zich geen minuut vervelen. En dan hebben de ouders het ook naar hun zin, toch? Mocht je toch iets van de omgeving willen zien, dan biedt de bourgondische en gezellige Achterhoek van alles. Middeleeuwse dorpjes, oude kastelen, mooie bossen, wijnboerderijen en nog veel meer leuks. Een beetje Zuid-Europa in Nederland.

Actief in de natuur!

Klimbos Achterhoek in Ruurlo is wat je noemt een echte ontdekking. Hier vind je maar liefst 7 verschillende klimavonturen en circa 100 verschillende overgangen dwars door het bos. Oplopend in moeilijkheidsgraad en hoogtes van 3 tot niet minder...
Op ~10 km van Hengelo (GLD)

BubbelBal kinderfeestje

Bubble voetbal  Als je op zoek bent naar een originele activiteit voor bijvoorbeeld een kinderfeestje, bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest, dan is Bubble voetbal echt iets voor jou! Bij deze relatief nieuwe sport gaat het...
Op ~15 km van Hengelo (GLD)
FarmCamps Den Branderhorst
Hengelo (GLD), Gelderland
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €
  • Camping
  • In de natuur
Kinderactiviteiten in de buurt
Klimbos Achterhoek
. Klimbos Achterhoek
BubbelBal
. BubbelBal
De beste gezinsaccommodaties