Beschrijving
Kinderactiviteiten in de buurt
Kaart
Omgeving
Video

Maak kennis met boer Bill, boerin Ella en hun zoon Michel. Zij zijn de nieuwe eigenaren van deze mooie Friese boerderij. Zij nemen het stokje over van boer Johan en boerin Lucie die na 5 jaar FarmCamps nu genieten van hun welverdiende pensioen. Dat het weer net zo leuk en leerzaam gaat worden staat buiten kijf. Boer Bill heeft de afgelopen jaren ruim 250 koeien per dag gemolken en weet er dus alles over te vertellen. Hij gaat het nu een stukje "rustiger" aan doen. Helemaal zonder koeien kan hij niet, dus gaat hij hier melkkoeien "opvoeden". De kalfjes komen hier als ze circa 2 weken oud zijn en vertrekken weer als ze zwanger zijn van hun eerste kalfje. Natuurlijk mogen de kids helpen bij de verzorging van deze "puber" koeien.


Puur natuur, zo mooi is het op De Geele Bosch. Dit stukje Friesland biedt een mooi landschap van weilanden zover je kunt kijken. En vanuit de luxe Safaritenten loop je zo het eigen avonturenbos in. 
 

Bij De Geele Bosch logeer je in één van de 11 luxe Safaritenten. De gezellige Safaritenten zijn van alle gemakken voorzien. De tenten bij De Geele Bosch zijn nog niet aangesloten op het riool dus er is geen stromend water en vast toilet. Wel hebben alle tenten een chemisch toilet en een jerrycan met waterpomp in de keuken. Douchen doe je in het verwarmde sanitair gebouw. 

Uit ervaring weten we dat jullie waarschijnlijk het erf niet afkomen. Gewoon omdat de kids het zo enorm naar hun zin hebben en zich geen minuut vervelen. En dan hebben de ouders het ook naar hun zin, toch? Mocht je toch iets van de omgeving willen zien, dan biedt Friesland heel veel leuks. Friesland staat bekend om zijn meren en vaarten, maar er is nog veel meer te zien en te doen. Voor de visliefhebbers, het riviertje de Tjonger loopt op nog geen 300 meter van de boerderij. En wist je dat het natuurgebied De Weerribben en het toeristische dorpje Giethoorn op nog geen 30km van de boerderij liggen?

Klimmen bij Mountain Network

Plezier en avontuur beleef je bij Mountain Heerenveen! Geef je binnenkort je verjaardagfeest, kinderfeestje of heb je iets anders te vieren? Dan verzekert Mountain Network Heerenveen, dé klimhal van Friesland, je van een origineel,...
Op ~8 km van Oldeholtwolde

Een avontuurlijk uitje voor het hele gezin!

Dan ben je bij Klimbos Avontuurlijk Paasloo aan het juiste adres! Klimmen en klauteren, uitdagende hindernissen en na de tijd bijkomen en bijpraten onder genot van drankje of hapje!  Dit splinternieuwe klimbos is vanaf 25...
Op ~10 km van Oldeholtwolde
Farmcamps De Geele Bosch, logeren bij de boer
Oldeholtwolde, Friesland
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Glamping
  • Huisdieren
  • In de natuur
  • Animatie
Kinderactiviteiten in de buurt
Mountain Network Heerenveen
. Mountain Network Heerenveen
Klimbos Avontuurlijk Paasloo
. Klimbos Avontuurlijk Paasloo
De beste gezinsaccommodaties