Beschrijving
Kaart
Omgeving

Hoe “cool” is dat, zwemmen in een bosven. Op de ultramoderne melkveehouderij van boer Jacob en boerin Ellis loop je zo vanuit je tent het grote bos in om een duik te nemen in dit heerlijke water.  
 

Naast de 100 koeien en kalfjes wonen er op de boerderij ook heel veel andere dieren zoals hertjes, konijnen, kippen, Bonnie & Guus de ezels, Puk de pony, Zagreb het paard en de honden Bo & Noa die je mag knuffelen en verzorgen. Boer Jacob laat je graag zien hoe de koeien gemolken worden met de melkrobot of neemt je mee voor een ritje op de trekker door het weiland waar je reeën kunt tegenkomen. Gegarandeerd dat de kids hier niet uitgespeeld en uitgekeken raken. De papa’s en mama’s die even helemaal tot rust willen komen, kunnen gebruikmaken van de boeren-wellness met Finse sauna, zonnebank en fitness-apparaten.

Deze mooie boerderij ligt tegen de rand van een mooi en groot bos aan. Vanuit je tent loop je zo het bos in waar je een frisse duik kunt nemen in het super gave bosmeertje. Bij De Bosrand logeer je in één van de 14 luxe Safaritenen of de 6 nog luxere Lodgetenten. De gezellige Safaritenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben een eigen toilet. Douchen doe je in het moderne en verwarmde sanitairgebouw. En als je net dat beetje extra luxe wilt dan zit je helemaal goed in de Lodgetent met eigen badkamer!

Uit ervaring weten we dat jullie waarschijnlijk het erf niet afkomen. Gewoon omdat de kids het zo enorm naar hun zin hebben en zich geen minuut vervelen. En dan hebben de ouders het ook naar hun zin, toch? 
 

Mocht je toch iets van de omgeving willen zien, dan biedt Drenthe van alles. Vanaf je tent loop je zo het grote bos in voor een lekkere wandeling, speurtocht of om hout te sprokkelen voor het kampvuur. De Bosrand ligt in het hart van Drenthe, vlakbij belangrijke en leuke plekken zoals het Hunebedcentrum, Boomkroonpad, Kabouterland en nog veel meer bijzondere plekken.

FarmCamps De Bosrand
Ellertshaar, Drenthe
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €
  • Camping
De beste gezinsaccommodaties