Beschrijving
Kaart
Omgeving

Tussen Goirle en de Belgische grens ligt een mooi en groot bos. Op nog geen 300m afstand van dit bijzondere bos, buiten Goirle, ligt dit leuke en gezellige paardenpension met camping. Bij Breehees kun je vanaf dit jaar kiezen uit 3 verschillende luxe tenten. Naast de 8 luxe Safaritenten, is er dit jaar een groot, nieuw veld bijgekomen waar 4 Ranchtenten en 8 Lodgetenten staan.

 

De gezellige Safaritenten zijn van alle gemakken voorzien en hebben een eigen toilet. Douchen doe je in het verwarmde santairgebouw. De 4 luxe Ranchtenten hebben de gave Hooi Hooi Badtrailer met bad en douche naast de tent. De 8 nog luxere Lodgetenten hebben een badkamer in de tent.


Je boeren avontuur is natuurlijk pas compleet als je ook wat leert op de boerderij. En daar zorgen boer Huub en boerin Carolien persoonlijk voor. Hier draait alles om de 10 lieve pony's die je iedere dag mag helpen verzorgen, in- en uit de wei mag halen, uren mag knuffelen en natuurlijk ook kunt berijden. Maar je kunt ook boer Huub meehelpen met het voeren van de varkentjes, kippen, konijntjes en schaapjes.
 

Houd je meer van spelen dan kom je op dit erf ook zeker aan je trekken. Er is een grote speeltuin met o.a. een airtrampoline, kabelbaan en diverse leuke speeltoestellen. Of duik met je nieuwe vriendjes het grote maïsdoolhof in. Alles kan en mag.


Uit ervaring weten we dat jullie waarschijnlijk het erf niet afkomen. Gewoon omdat er op FarmCamps Breehees zoveel te doen is en de kids zich geen minuut vervelen. En dan hebben de ouders het ook naar hun zin, toch? 
 

Mocht je toch iets van de omgeving willen zien, dan biedt dit deel van Noord-Brabant van alles. Mooie bossen, leuke plaatsjes bezoeken vlak over de grens van België en binnen een half uur zit je in de Efteling of Safaripark Beekse Bergen. Voor ieder wat wils.

FarmCamps Breehees
Goirle, Noord-Brabant
  • tot 6 personen
  • Prijsindicatie: €€
  • Glamping
  • Huisdieren
  • In de natuur
  • Animatie
De beste gezinsaccommodaties