Beschrijving
Kaart
Omgeving

Een vakantie in Champs Romain geeft jullie een kans om het echte Franse leven te ervaren in de Dordogne. Onze 4 sterren kasteelcamping heeft Nederlandse eigenaren en wel drie zwembaden, waarvan één met een 37 meter lange waterglijbaan! Indien dit nog niet voldoende waterpret oplevert, bieden de rivieren in de Dordogne nog uitgebreide mogelijkheden om te kanoën, kayakken, vissen en zwemmen. Spannend wordt het tijdens een bezoek aan de grotten of tijdens onze fakkeltocht.
 

Champs Romain is het meest geschikt voor kinderen/jongeren tussen de 4 en de 16 jaar.
 

De kinderen tussen 4 en 8 jaar maken snel vriendjes en samen met ons enthousiaste Sun & Fun team gaan ze allerlei activiteiten ondernemen zoals, watergevechten, knutselen en schminken terwijl de ouder kinderen van 9 tot 12 jaar een spannende speurtocht hebben of een stoere hike. Ondertussen kunnen jullie aan een van onze kanotochten meedoen, of juist lekker rustig voor de tent eindelijk dat boek uitlezen. Samen met de kinderen meedoen aan een van onze andere activiteiten zoals het bezoek aan het adventure parc of een van de vele grotten in de Dordogne.
 

Hebben jullie kinderen die ouder zijn dan 13 jaar? In Champs Romain kun je o.a. kanoën en een bezoek aan de grotten brengen of naar het adventurepark! Champs Romain biedt een prachtige omgeving en is ook zeer geschikt voor allerlei sportieve activiteiten.

actieve reis met kinderen in de Dordogne
Champs Romain, Dordogne
  • Prijsindicatie: €€
De beste gezinsaccommodaties